• 5
    bence ters orantı vardır. şimdi düşününce ben 27 yaşındayım ve avrupada estiğimiz yılları çok iyi hatırlıyorum. evet o zamanlar çok büyük olduğum söylenmez ama yine de çok çok iyi hatırlıyorum. şimdi düşününce benim şu an isyan etmem çok normal. çünkü alışmışım başarıya, memlekette ulaşabilecek en üst noktada görmüşüm bu takımı o yüzden ayhan ağzıyla kuş tutsa beğenmem ben suat'ı izlemişim. o yüzden şu an kadroda bulunan türk oyuncuların %80ini beğenmem çünkü ben türkiye'yi dünya 3.'lüğüne götüren iskeleti parçalı formayla izlemişim.
    mesela yaşım daha ufak olsa çok şikayet etmem çünkü zaten tam anlamıyla lucescu döneminden sonra adam gibi başarı görmemiş olurdum. sadece şampiyonluğa deliler gibi sevinirdim. ama şu an yetmiyor hani diyorlar ya fenere koyacağız oahhh şöyle koyacağız böyle koyacağız. fenere koymak filan benim hiç umrumda değil çünkü ben milan'a koymak istiyorum. şampiyonlar ligi gruplarında bizim gruba düşen milan yöneticilerinin suratındaki o hassssktr ifadesini görmek istiyorum.
    ha şimdi konudan uzaklaşmayalım kardeşlerim, abilerim, canlarım, cananlarım eğer bahsettiğiniz şey galatasaray taraftarlığı ise bunun yaşla, başla alakası yok bir adam renklere gönül vermişse 7sinde de sever 77sinde de.
    eğer biri isyan edecekse yaşı 40-50-60 olanlar değil, 10-15-20 olanlar değil, 25-30-35 yaşlarında olanlar etmeli isyanı. çünkü onlar tarih yazılırken görmüşlerdi. ondan önceki kötü dönemi hatırlamazlar, ondan sonraki kötü dönemi galatasaraya konduramazlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın