• 20
    --- alıntı ---

    fifa menajeri bayram tutumlu, galatasaray’la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. radyospor’da özgür sancar’la haber özel programı’na katılan tutumlu, avrupa’da herkesin haldun üstünel’in görevinden neden ayrıldığını sorduğunu söyledi.
    8 milyon avro değer biçilen emana’yı 5 milyon avroya galatasaray’a getirebileceğini; ancak adnan sezgin’in bunu engellediğini öne sürdü.

    adnan sezgin emana’nin transferini çikmaza soktu
    emana’nın misimovic’ten çok daha etkili bir futbolcu olduğunu savunan tutumlu, “galatasaray, sezon başında emana yerine misimovic’i transfer etti. fakat emana, misimovic’in 10 gömlek üzerindedir. alınsaydı, galatasaray taraftarı emana’ya hayran olurdu. hem ofansif hem de defansif bir futbolcudur. üstelik motivasyonu üst düzeyde; şampiyonluklara susamış bir futbolcudur. adnan sezgin, emana’yı almak istemedi. adnan sezgin, işi kişisel bir meseleye çevirmeseydi. real betis’in 8 milyon avro istediği emana’ya galatasaray’a 5 milyon avroya getiriyordum. işi kişisel soruna çevirdi. biz bu konuda sevgili galatasaray’ımıza yardımcı olmadık. adnan polat ve sezgin olduğu sürece bundan sonra galatasaray’a futbolcu getirmem” dedi.

    avrupa’da herkes haldun üstünel’i soruyor
    galatasaray’daki sorunun futbolcu alım-satımından kaynaklanmadığını savunan fifa menajeri tutumlu, “geçen hafta manchester city başkanı’yla bir araya geldim. bana ilk sordukları soru: ‘haldun üsünel’in neden galatasaray yönetimi’nden ayrıldığıydı’ herkes üstenel’in gidişine şaşırıyor. zaten sorunlar da haldun üstünel’in gidişinden sonra sorunlar başladı. sorunların tamamından başkan adnan polat ve adnan sezgin sorumludur” diye konuştu.

    aurelio transferini de sezgin engelledi
    marco aurelio transferine de açıklık getiren tutumlu, “sezon başında adnan sezgin, marco aurelio ile hava alanında görüştü. haldun üstünel de vardı. marco, ‘transferime bayram tutumlu karar verir’ deyince haldun bey, benim için fark etmez, tutumlu ile sorunum yok’ dedi. adnan sezgin, ise o zaman bu iş olmaz diyerek marco’nun galatasaray’a gitmesini engelledi. sezgin, kendi kişisel sorunları nedeniyle galatasaray’ın yapması gereken transferleri engelledi. adnan sezgin’le sorunum yok; ayrıca kendisi benim muhatabım da değil” dedi.

    emana 5 milyon avroya gelecekti 8 milyon avro vererek misimovic’i getirdiler

    galatasaray’ın tek kurtuluşu yolunun fatih terim’i göreve getirmekten geçtiğini ifade eden bayram tutumlu, “adnan sezgin, hakan balta varken neden liverpool’dan insua’yı getiriyor. emana, çok daha uzuca gelecekken neden astronomik bir ücrete misimovic’i getiriyorsun. galatasaraylılar bu olayı araştırsın. adnan polat ile adnan sezgin’in şu ana kadar yaptığı transferler hep başarısız. galatasaray’ın tek kurtuluş yolu vardı. anahtarı fatih terim’e vereceklerdi. başkan da başkanlığını yapacaktı” şeklinde konuştu.

    getafe, bobo’yu araştirdi ve transferinden vazgeçti
    beşiktaş’a da değinen tutumlu, fernandes, iyi motive olması durumunda takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti; bobo ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı: “fernandes’in iyi motive olması gerekir, uyum sorunu yaşamazsa başarılı olur. quaresma ve guti transferlerinde de başarılı oldular. aurelio, beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutlu. getafe’nin angel torres ile görüştüm, “bobo ile ilgilenmiyoruz” dedi. futbolda üç günde her şey değişir. şu anda bobo’yla ilgilenmiyorlar. bobo ile geniş çaplı bir araştırma yapmışlar ve artık bobo’yla ilgilenmeme kararı verdiler.”

    --- alıntı ---

    (bkz: radyospor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın