• 207
    son topa kadar mücadele vardı,

    son topa kadar kazanma şansımız...

    kayıtlara 2010/11 sezonu şampiyonu olarak fenerbahçe geçti fakat milyonlarca galatasaray taraftarı için durum öyle mi ? hiç de değil...

    sezona başlarken kim hayal ediyordu bu başarıyı ? yenilmez armada buralara kadar geldi, daha fazlasını başarmak gerçekten hayal gibiydi bizim için. serinin ilk 2 maçı hariç başabaş mücadele ettik rakibimiz ile. bu denk mücadelenin yaşandığı 4 maçın 2'sini kazandık, 2'sini kaybettik. dünkü maçta aslında her şey istediğimiz gibi gidiyordu, son periyoda girerken yanılmıyorsam 3 sayı gerideydik. çok da zor değildi en ağır darbeyi indirmek. son periyodun bitimine 5 dakika gibi bir süre kala rakibin o ana kadar en etkili oynayan 2 oyuncusu -ömer onan ve oğuz savaş- 4. faullerini almışlardı. kalan sürede yapmamız gereken ise bu 2 oyuncunun üzerine oynamak olabilirdi, özellikle oğuz savaş'ın. çünkü maça çok iyi başlayıp tüm maç etkili olmuştu. aslında bugün herkes üstüne düşen görevi yerine getirmişti. maç öncesi shumpert şut antrenmanı yaparken özellikle dikkat etmiştim, kendine güvenerek atıyordu. maçta da aynı performansı gösterdi, 4/8 üçlük, 1/3 ikilik ve 4/4 serbest atış isabeti ile 18 sayı üretti. belki daha fazla katkı beklediğimiz luksa andric 7 sayıda kalarak yeterli yardımı yapamamıştı ama o 22 sayı attığı 5.maçta* fazlasını yapmıştı.

    maçın galibini 2-3 top/hücum belirledi. biz boş turnikeyi kaçırdık, dönen topta ukic attı. elimize kadar gelmişti galibiyet, kavrayamadık onu.

    önemli değil. yenilmez armada buralara kadar gelip, bizlere bu heyecanı yaşatmıştır. onlara ne kadar teşekkür etsek, onlarla ne kadar gurur duysak az.

    özetle serinin 5. maçını alarak zaten fenerbahçe'ye gereken ayarı vermiştik. bu da onlara fazlasıyla yetti. takımımıza olan tutku, onların ortaya koyduğu inançtan ötürü şampiyonluk beklentisi içerisine girmiş olsak da fenerbahçe ülker ile aramızdaki gömlek farkını söylemeye gerek yok.

    maç sonrası ise benim için hayalkırıklığı idi: (bkz: #700062)

    yenilmez armada, madalyalarını almak için kurulan standa çıktıklarında bile taraftarlar fenerbahçe ile uğraşma çabasındaydılar.

    teşekkürler yenilmez armada!!! ellerim acıyana kadar alkışladım sizi, teşekkürler aslan yürekliler!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın