• 203
    öncelikle ezeli rakibimizi yapmış oldukları çirkefliklerden dolayı kutluyorum. bu maç sonrasında galatasaray taraftarına kötü anlamda eleştiri geleceğini tahmin etmezdim. sahaya yabancı madde atmak kabul edilir bir şey değil ama taraftarın genelini kapsayan kötü eleştiri bence yersiz olur. maçtan dönüp sakin kafayla maçla ilgili görüşler yazılırken taraftar şöyle yaptı böyle dedi demek daha kolay oluyor ama o atmosferde, o gergin ortamda fenerbahçe kupa töreni düzenleyecek biz de alkışlayacağız, böyle bir şeyi kimse beklemez herhalde.

    diyelim ki biz seriyi sinan erdem'de 4-2 ye getirip şampiyon oluyoruz ve fenerbahçe taraftarı bizim nasıl sevindiğimi izliyor, bağırışları, zafer çığlıklarını izliyor ve alkışlıyor. bunun olma ihtimali neyse aynı şeyin abdi ipekçi'de olma ihtimali de odur. kimse kendini kandırmasın, biz fenerbahçe taraftarıyla bir miyiz falan triplerine girmesin, burası türkiye. akatlar'da da bu böyle olurdu sinan erdem'de de.

    işin özü bu maçta taraftar olabildiğince takımı desteklemiştir maçtan sonra da üzüntüleri takım ve taraftar birlikte yaşamıştır. unutulmamalı ki bu seri öyle sıradan bir seri değildi. galatasaray'la fenerbahçe arasındaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın