• 1
    dün bazıları sadece sevinmedi, üstüne alabildiğine gururluydu.
    bu yolu ben anlatmayacağım, öyle bir yazı olmayacak bu, aksine beraber büyüteceğiz, aynen tribünde yaptığımız gibi.
    daha 1 yılı bile doldurmadı st petersburg maçı için önce toka sonra hagi ile iletişime geçişimiz, şimdi geldiğimiz noktayı tahayyül etmek bile hayal gücümüzün sınırlarının çok ötesindeydi.
    feanor, barfly, hadomer, bayan denmez kadın de, bunlar önce dost oldular, sonra tribün benim için.
    gsbasket ile galatasaraysozluk un yaptıkları saygıyla konuşulur oldu artık bilimum ortamlarda ve eleştirmek yerine stabil gücü, sadece galatasarayı düşünerek ortaya konan emeğin tadına varıldı doyasıya.
    çağrılmadı kimse aramıza, gün be gün sayı çoğaldı, 3 haneli rakamları gördü, şube bile dayanamadı ısrarlarımıza, bizim için yenilmez armada tshirtünü çıkardı. ve dün o takım, 4. maçtan sonra bench arkası beraber ağladı kendileriyle diye, çıktı 5. maçı aldı, biz belki farkında bile olmadan.
    şimdi ise ricam, 6. maç için salonun başka yerlerinde maç izleyen sözlük yazarları ve gsbasket kullanıcılarının bu maç için yenilmez armada tshirtlerini giyerek aramıza katılmalarıdır. bunun haricinde pankart vb. önerileri olan arkadaşların da bu başlık altında bulunacakları paylaşımlar inanıyorum ki, bir devrim yaşandığına şahit olduğumuz galatasaray basketbol şubesini çok daha ileri noktalara taşıyacaktır.
    5. maçı takım aldı, 6. maçı ise biz alacağız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın