• 16
    koyduk mu? koyduk diyenler için izah edeyim.

    fenerbahçe 4. maçı alıp seride durumu 3-1 e getirirse. #götünüzden kanırta kanırta siktik mi? diye trend yaparsa, evet siktiler diyecek misiniz? bu kadar kolay mı bu işler usta? destek lazım destek lazım diye basketboldan anlamayan insanları gazlarsan böyle oluyor işte.

    rekabeti bu kadar alt seviyeye çekip, final serisinde bir maç kazanınca bile olayı koyduk mu? seviyesine indirirseniz, beyinsiz fenerbahçe taraftarıyla aynı seviyede olursunuz, onlarla aynı kafayı paylaşır, onlara maruz kalırsınız.

    hani derler ya hep, galatasaray aristokrat takımı efendim diye. nah aristokrat takımı. galatasaray taraftarı daha başarıya tok bir takım olduğu için, her zaman aklı selim ve makul olmuştur. özellikle mal fenerbahçe taraftarıyla arasında fark bu olmuştur. fenerbahçe karşısında, altını çizerek söylüyorum "basketbol final serisinde, 7 maçlık olan evet" alınan bir galibiyetle fenerbahçe taraftarını bu kadar kışkırtırsanız, fenerbahçe şampiyon olduğunda yatacak yeriniz olmaz. o zaman pişkin pişkin amaaan banane ya diyebilecekseniz de iki yüzlülüğünüze sokayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın