resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 465
    kendisi az biraz hem$ehrim olur. babam bundan bir kaç yil evvel bir tesadüf eseri ugur'un babasi ile hava limaninda görüsmüs. vay hem$o muhabbetleri falan..

    neyse, sadete gelelim. talihsiz konyaspor sakatligindan sonra bir kaç ameliyet geçirmi$ kendisi ve doktorlar futbol hayatinin bitebilecegi ihtimalini göz önünde bulundurmasini söylemi$. sakatiliga kadar sag kanatta sabri yi aratmadigi a$ikar di. nitekim sakatliktan sonra sanirim sürekli o korku ile (acaba tekrardan aynisini yasarmiyim) oynadi ve mütemadiyen bir tedirginlik vardi üzerinde ve bir daha da o eski günlerine dönemedi.

    cok isterdim, gerçekten cok isterdim sabri nin iyi bir alternatifi olmasini ama olmadi. sifir a inip içeriye gayet güzel toplar çikariyordu ama olmadi, bir daha toparlanamadi.

    önyargili davranip kimsenin günahini almak istemiyorum ama galatasaray dan gönderildikten sonra adeta kulübe kin beslemeye ba$ladi. örnegin ankaragücünde oynarken, geçilen sezon deplasmandaki ankaragücü maçi ve arda'ya girdigi bir pozisyon ve akabindeki umursamaz tavirlari gözümün önüne geliyor ve yapma ugur diyorum, köprüleri yikma! dün geçti, bugün ü ya$iyoruz, yarin ne olacagi hiç belli degil..
App Store'dan indirin Google Play'den alın