• 62
    1 haziran 2011 galatasaray banvit basketbol maçından geleli yarım saat oldu. maçta harika oynadık, resmen tecavüz ettik, taraftar süperdi bunların hepsi tamam da benim dikkatimi başka bir şey çekti: shumpert üst üste 2. faul alınca aslan yurekli hocamız onu kenara aldı, ilerde lazım olabilir düşüncesiyle. vay arkadas, shumpert bir üzüldu, bir bozuldu. cocuk gibi küstü resmen. * yoo, oyundan alınınca formasını yere atan futbolcu gibi değil... saygısızlık etmeden ama uzuldu işte.. oyunda kalma arzusu, takımı ve taraftarı için bir şeyler yapma arzusuyla o kadar yanıp tutusuyordu ki bundan oldu bence. cok hos bir andı.. 3 faul aldıktan sonra ve fark iyice acılıp 4. periyotta hocamız 3 oyuncu birden değiştirip tum gencleri takıma aldıgında da yine uzuldu shumpert. 3 kez aynı görüntülere tanıklık ettim. dedim ya, cok hos goruntulerdi bence. ya da ben gecenin keyfinden guzel yorumladım. *

    maça gidip, benim gibi bench in arkasında oturup bu anlara tanıklık eden var mı, onlarda bu fikirleri paylasıyor mu cok merak ediyorum.

    bir de tanım yazayım da entry ucmasın: takımı ve taraftarı için daha fazla oynama, onlar için daha çok şey yapma arzusuyla yanıp tutusan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın