• 3488
    yıllarca birlikte farklı ortamda yazı yazdığım hakan abi'nin * vasıtasıyla tanıştığım güzel ve kaliteli insanlar ordusu.

    sonra aradan bir zaman geçti, sözlük gelişti, insanlar çoğaldı, fikirler çoğaldı. galatasaray'a ve galatasaraylılığa her zamankinden daha çok vurgu yapıldı, bir vücut bulundu, bu vücut bir duruş sergiledi ve o duruş galatasaray'a galatasaraylılığa çok yakıştı.

    entryler silinir, başlıklar silinir, moderatör-yazar tartışması, sorunu çıkar. bunlar önemli değil. önemli olan bu duruşun sergilenmeye devam etmesi. ben ikinci nesilde ilk alınan yazarlardan biriyim yani sözlüğün başından beri bulunmasamda gelişme döneminden beri buradayım ve bu kalitenin bir kez olsun bozulduğuna tanık olmadım. olmamalıydım da zaten. öyle ki, farklı internet sitelerinde, sözlüklerde galatasaray sözlük yazarı olduğumu öğrenenler genellikle yazar alımından dert yandılar ve buraya, aramıza katılmak istediler. halen bekleyenlerde var biliyorum.

    bizim buradaki tek görevimiz "galatasaray'ın hak ve menfaatlerini korumak, gözetmek" başka bir amacımız yok. ne kişisel tartışmalara ne de basit tartışmalara yer var. konu galatasaray olsun, galatasaray'ın menfaatleri olsun sabaha kadar konuşalım, tartışalım, kırmadan incitmeden, sözlüğün ortamını geçtim, karşınızdakiyle sorununuzu geçtim, mevcut yapıya saygı göstermek, karşımızdakinin her şeyden önce bir galatasaray'lı olduğunu önemsemek herkesin bilmesi gereken en büyük kuraldır.

    seviyorum burayı. çıkarsız, yalansız, dolansız, menfaatsiz insanların yanında bulunmaktan, omuz vermekten gurur duyuyorum.

    daha nice 1.000 entrylerime... hep beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın