resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1108
    kendisinin 2008 performansını özetleyecek olursak;

    dan dun hakan şükür'e top şişiren bir galatasaray ve dönen topları toplayıp kale ağzında pozisyona giren bir galatasaray varken, tek yapması gereken ileriye top şişirmekti. o gün de aynıydı hücum bindirmesi yok, hücuma çıkma yok, defanstan oyun başlatma yok, pas yapmak yok.

    hakan balta'nın yaptığı tek şey ters kademeye girmekti. o yüzden de herkes defansı çok iyi yaa diyordu. ne zaman skibbe'yle yerden oynamaya başladık, hakan balta'nın düşüşü başladı. aslında düşüşü değil de gerçek futbolculuğu ortaya çıktı diyelim.

    fatih terim'in sisteminde böyle hücuma katkı vermeyen bek oynayamaz. hakan ünsal'ı iyi futbolcu yapan çok iyi sol bek olması değildi. hücum yönü çok kuvvetli olmasıydı, hücuma çok çıkıp çok bindirme yapmasıydı. capone çok iyi defans olduğu için herkesin gözünde bu kadar büyük futbolcu olmadı. hücum hücum hücum ilk düşündüğü şey buydu. ya da ümit davala'dan, fatih akyel'den, ya da ergün'den bahsedelim aynısı. fatih hoca hücumcu bek istiyor. hangisi çok iyi defans olduğu için ön plana çıktı? hepsi hücum özellikleri ile ön plana çıktı.

    velev ki hakan balta'yı oynattı fatih terim dayanacağı en fazla üç maç istediği gibi oynamazsa. ki yüzde bir milyon oynayamaz. çünkü öyle bir futbolcu değil.

    o yüzden hakan balta'dan yana içim rahat. beni asıl endişelendiren servet denen o adam. fatih hoca servet'ten vazgeçemez asıl.
App Store'dan indirin Google Play'den alın