resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 947
    yorumculuğuyla çok kızdırsa da, kendisi bir galatasaray efsanesidir ve 2000'deki finaldeki hali asla unutulmayacaktır. hagi'li, hakan şükür'lü, taffarel'li, popescu'lu takımın kaptanıydı.

    ama sinir bozucu bir yorumcu ve kötü bir teknik direktördür. hala televizyonlarda mustafa sarp'ı öve öve bitiremeyen bir adamın da iyi bir teknik direktör olmadığını kabul etmek lazım.

    velhasılkelam, galatasaray'ın teknik kadrosunda, hele ki altyapıdan sorumlu olarak kesinlikle getirilmemelidir.

    altyapımızın başına gençlerle iletişimi kuvvetli, öğretici, teknik ve taktik açıdan son derece donanımlı ve mümkünse de bu alanda akademik çalışmalara önderlik eden birileri getirilmelidir. bülent korkmaz gibi, hasan şaş gibi eski oyuncularımız da bu kişinin yanında olup, galatasaraylılık kültürünü gençlerimize öğretmeli, bir yandan da kendilerini geliştirmeye bakmalıdır.

    bu değerlerimizden faydalanmak için illa ki her birini teknik direktör yapmamıza gerek yok. kimileri idari anlamda daha yetkin olabilirler, kimileri futbolcu izlemede çok başarılı olabilirler, kimileri rakiplerin taktik analizlerini yapmada çok daha iyi olabilirler...

    herşeyden önce kulübün menfaatleri gelmeli ve yeterli formasyona sahip olmayan kişileri altyapılarımızın başına getirirsek, gençlerimizin de önünü tıkamış oluruz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın