• 61
    sözlükte bana göre bir kankacılık kesinlikle vardır.

    bu sözlük insanların etkileşimiyle büyüyen bir sözlük. insanlar tanıdıklarını çağırıyor, bu platformda arkadaşlıklar kuruluyor zirveler yapılıyor vs. bu ortamdan bir grup yaratmak sosyalleşmek oldukça kolay. bu noktaya kadar hiç bir sıkıntı yok. fakat sözlükte çok tanınmayan adamların, birbiriyle tanışan kişilerin kutsal kabul ettiği galatasaray oyuncusu, teknik direktörü gibi şahıslara eleştiri getirmesi birden bire ilgili başlığın altının eleştiri yapmış yazara giydirme niteliğinde sıçılmış entrylerle bezenmesine neden oluyor. sonunda da iş nick altı entrylere gidiyor.

    olayın fizyolojisi bu arkadaşlar. en son t a a r a b t adlı yazarın mevzusu oldu sözlükte. adam lorik cana'yı eleştiriyordu. adama ayı yakıştırması yapıldı nickinin başlığı altında. adam da haklı olarak kısa pantolonlu yakıştırması yaptı ayı yakıştırması yapan şahsın başlığına. ondan sonra tayfa devreye girdi. resmen elemanla taşak geçtiler. şimdi adam tatilde. özellikle baktım.

    çok iyi oluyor böyle emin olun. olay "on" "of" olayı değil önce bunu görmeniz gerekiyor. nick altı entryler ve herhangi bir eleştiri halinde ilgili başlıktaki kapak takma çabalarıdır sözlüğü kötü hale getiren. ne egoymuş arkadaş. bir de fatih terim'e laf ediliyor. ulan kapak takıcam diye kıçını yırtan adamlar var bu sözlükte. sonra başaramayınca da nick altında çemkirenler.

    tamamen ego kavgasıdır bu iş. en sonunda da tayfası olanlar ilgilileri bezdirmekte ve yukarıda da belirttiğim örnekte olduğu gibi tatile çıkarmakta, uçurmaktadır yazarları.

    bunlar tamamen bana ait yargılar. yanılmayı çok dilerim ama görüntü bu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın