• 437
    bir an önce şifresiz yayına başlaması farz olan kanalımız.

    yanlı yayın yapan kanalları seyretmekten kafayı yedi bu taraftar. ama öyle sadece digitürk te şifresiz yayınlamakla olmaz. kabloluda, uyduda, d-smartta, hatta tivibu ve yıldız.tv de bile seyredilmeli bu kanal.
    doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine çocuklar sabah kahvaltısını yaparken, çalışanlar ofisinde, isteyen istediği saatte ulaşabilmeli bu kanala.

    ancak bütün gün eski maçları yayınlamaklada olmaz bu iş. arkadaş şöyle yaratıcı bişeyler bulun. ne zaman açsam engelsiz aslanlar, beko basketbol ligi maç özetleri. tamam onlarıda izlemek keyifli ama her açtığımda da karşıma çıkmasın arkadaş !

    şöyle çocukları, insanları, tv karşısına kitlicek programlar bulun. antreman görüntülerini verseler şerefsizim bütün gün sıkılmadan seyrederim. her hafta bir futbolcunun evine gidin. futbolcunun deli arabaları var, alın onları istanbul parkta bir program düzenleyin. basketbolcuların, voleybolcuların evine konuk olalım. powerturk te vardı bi ünlüyle 24 saat diye. yapın aynısını kısa kısa keserek, bir futbolcunun günlüğü diye.

    bak bakalım bu sözlükte ntvspor başlığı açılıyor mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın