resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4856
    medyanın yemek için boşluk aradığı anda, medyanın istediğini kendi taraftarı tarafından görmüş bir futbolcudur arda. yılda milyon dolarlar kazanmasına karşın sıradan vatandaşmış gibi hayat sürmesi beklenen bir futbolcu arda. kendisine ne kadar medya taraftarı haksızlık yapmış olsa da leş kargası gibi havada uçan fener medyasının kolu kanadının altına çalıştığı bir futbolcu arda. takımda ne bok olsa kaptanlığı sorgulanan bir futbolcu arda. kaptan yapıldığı sezon resmi ilk 10 - 15 maçta ya bir gol yada bir asist yapmış olmasına karşın hiç bir şey yapmadığı idda edilmiş bir futbolcu. a takıma girdiğinden beri hem milli takımın hem de galatasaray'ın en büyük kozu, en büyük umudu olmuş, bütün yük omzuna yüklenmiş bir futbolcu arda.

    şimdi gitmek mi istiyormuş, gitsin, kendisi için gitsin. kendisini hak etmeyenlerden, devamlı aşağı çekmeye çalışanlardan, sinem kobal'a sırf onun kız arkadaşı diye laf edenlerden, onun deyimiyle bir şerefsizin söylediğini başka bir şerefsizin manşet yaptığı bir ülkeden kaçsın kurtulsun.

    bülent korkmaz'ın kaptanlığını yaptığı galatasaray'ı stadyumda desteklemekten nasıl onur duyduysam, arda'nın da kaptanlığını görmekten son derece gurur duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın