resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1079
    korkulanın aksine fatih hocanın yerine her zaman çağlar'ı tercih edeceğini düşünüyorum. çünkü fatih hoca hücuma çıkmayan beki sevmez. hatırlayın capone'un, ergün'ün, hakan ünsal'ın, zaman zaman ümit davala'nın, fatih akyel'in nasıl hücumcu bekler olduğunu. o yüzden benim içim rahat şahsen.

    fatih hoca'nın takımı oyunu rakip sahaya yıkan, alan daraltan özellikle kanatlardan gelen bir takımdı. o yüzden hakan ünsal bindirmeleriyle takımın en önemli kozlarından biriydi. ya da capone. hatta fatih hoca çoğunda daha hücumcu olmak için ergün'ü bek oynatıyordu.

    hakan balta feldkamp dönemindeki oyunuyla iyi bir oyuncu olarak biliniyor. feldkamp'ın takımı topları hakan'a şişiriyordu. kralın indirdiği topları kovalıyordu bütün takım. hakan'a çok iş düşmüyordu çünkü orta saha oyuncuları zaten topu uzak tutuyordu defanstan. hakan balta'nın tek numarası ters kademeye girmesi. fatih hoca için ideal bir bek değil kısaca. o yüzden herkesin gönlünü ferah tutması lazım bu oyuncu konusunda. bu hücum kısırı futboluyla onbire girmesi çok zor fatih hoca varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın