resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 262
    insanlarin uzerinden siyaset yaptigi kisi. ben sahsen turk telekom arena acilisinda yasanan olaylardan utandim. boyle olmamaliydi. eger turkiye ise galatasaray, ona gore davranmaliydi. galatasaray formasi giyip o stadda, oylesine onemli bir gecede siyasi bir tepki vermek galatasaray(!) seyircisine ne kadar yakismadiysa, kendisinin bu durumu dengelemek icin ozur olayini abartmasi o kadar mantiksizdi. ama ben her zaman abdurrahim albayrak'in samimiyetine ve iyi niyetine inanirim.

    uzun lafin kisasi, 15 ocak 2011 tarihinde galatasaray formasiyla tarihi bir gecede siyaset yapip turkiye cumhuriyeti basbakanini yuhalayanlarin kendisini elestirme hakki yoktur. ha bu protestoyu(!) destekleyenler icin de ayni sey gecerlidir. burada "oh iyi oldu, ulkeyi sattin!" tarzi ergen muhabbetlerinin dondugu gunu hepiniz hatirliyorsunuzdur. onun disinda albayrak'i elestirenlere bir sey diyemem. dedigim gibi bence de ozur olayini abartmisti, ama ben bunu, kendisinin aklina ilk geleni soylemesinden kaynaklandigini dusunuyorum.

    simdi buna da laf atacaklar icin simdiden soyluyorum... benim elestirdigim siyaset yapan kendini bilmezlerdir. hem de galatasaray futbol kulubunun stadyumunda. toki baskaninin isliklanmasindan bahsetmiyorum. toki baskaninin kiskirtici konusmasindan sonra isliklanmasi gayet normal ama henuz stada giris yapan turkiye cumhuriyeti basbakaninin yuhalanmasi bize yakismamistir. siyaset yapmak isteyen arkadaslar umarim milletvekili olmak icin basvurmuslardir. cunku galatasaray siyaset yapma yeri degildir, galatasaray formasini giyip, o formanin arkasina siginarak aptalca davranma hakki yok hic kimsenin. protesto yapmak isteyen gitsin taksim'e, kizilay'a. bir seylerin degismesini isteyen 12 haziran 2011 gunu oyunu versin. ama bunu asla ve asla galatasaray formasi arkasina siginarak o stadda yapmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın