resim
Sorin Bogdan Stancu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Romanya
  • 525
    9 mayıs 2011 galatasaray kasımpaşaspor maçından sonra yazıyorum. bu adamın gol attığı maçtan hemen sonra.

    bak güzel kardeşim biz bu formayla radu niculescu diye bir adam izledik. 3-5 kuruş bir şeye geldi galatasaray'a. belki çok özel bir zamanda geldi ondandır. liverpool'a attığı gol, bizi ligde şampiyon yapan golü falan vardı. ama sen nesin amına koyim ya? ben senin kadar gereksiz bi adam görmedim. hasan kabze'den bir artın var mı ya senin? kusura bakma gerçi. senin suçun yok. sen kendi ağzınla ben o kadar para etmem, romanya ligindeki hiçbir fuybolcu o kadar para etmez diyecek kadar dürüst bir adamsın.

    ben bogdan stancu için, aslında iyi adam be abi avuntusu içindeki galatasaray taraftarını gördükçe kahroluyorum. bu mu oldu lan iyi adam anlayışımız? bogdan stancu "aslında" iyi adam he.

    çok bıktım be çok. vallahi çok içim sıkılıyor. şu sezon bitsin hepiniz defolun gidin şu takımdan ya. kırıntı bile kalmasın şu sezondan.

    ekleme: stancu kardeşim, seni tenzih ederim. senin başlığında yaşadığım bu patlama sezonun bir birikintisidir aslında. sana değil de seni bu para alan öküzlere ve seni galatasaray'a layık görüp, yakıştıran her bireyedir sitemim. gözlerinden öperim. ayrıca sezon sonu defol git.
App Store'dan indirin Google Play'den alın