resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1128
    yeri geliyor ben de kızıyorum ayhan'a, ama mücadele etmemesine falan değil, hatalı pasına, hatalı tercihine falan. "dışarıda seyirci var mı?" olayı mesela, bu soğuttu biraz kendisinden açıkçası. avrupa'dan elenilmiş ama kimsenin şeyinde değil, yüzler gülüyor, bir de dalga geçermiş gibi bu söz. hoş değildi tabi.

    fakat ayhan bu takıma gerçekten de çok emek verdi ve o formanın hakkını hep vermeye çalışıyor. yanlışları olmuş olabilir fakat sapla samanı karıştırmamak derler ya hani, aynı şekilde ayhan ile de sarp'ı, hakan balta'yı, servet'i karıştırmak bir kenara, yan yana koymamak lazım. ayhan'a hakaret gibi bir şey onlarla kıyaslamak.

    şu ıslıklama meselesi. ayhan değil oradaki ıslıkların sahibi, ayhan'ı oynatan hoca. ayhan madem bu kadar formsuz, kötü oynuyor, ne diye inatla ayhan'ı oynatırsın be hoca? ıslıklanacağı aklına gelmez mi? bu tek ayhan için de geçerli değil aslında, keza sarp, keza hakan balta için de öyle. bu adamlar kendilerini zorla oynatmıyor ya. iyidir kötüdür, karakterlidir değildir orası ayrı.

    öyle işte. ayhan ile diğerlerini karıştırmamak lazım. gidecekse de, kendisine jubile teklifi önerilir öncelikle, kabul etmezse de güzel bir şekilde, teşekkürle uğurlanmalı. diğerleri gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın