• 6036
    ''o toplantıdan * sonra düzenlenen basın toplantısında başkan adnan polat sadece teşekkür konuşması yapacaktı. ancak, kendisi konuşmasının ikinci bölümünde sorumluların kameralarla tespit edeceğini ve yakalanacağına dair şeyler söyledi. bizleri de hayrete düşürdü. ben bu yaptığı şeyin doğru olmadığını, galatasaray'ın kendi taraftarını savcıya, polise şikayet etmemesi gerektiğini söyledim. bunu düzeltmesi gerektiğini ifade ettim. düzelteceğini söyledi ama bunu yapmadı.

    daha sonraki yönetim toplantısında kendisine istifa etmesini ya da seçime gitmesini söyledim. bunları yapmaması halinde imza toplayıp seçime gideceğimi söyledim. daha sonra da bunu basına açıkladım.

    ben galatasaray'da herhangi bir başkanın adamı olarak çalışmadım. bizler galatasaray'ın adamlarıyız, başkanın adamları değiliz. kimsenin kişisel menfaatleri çerçevesinde hareket etmeyiz.

    sayın adnan polat'ı sevenler şunu düşünsünler, o gün galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyordu, adnan polat ne yaptı, helvacı ne yaptı. ben insanlardan galatasaray'ı sevmelerini istiyorum. galatasaray'da bir daha bugünlerin görülmemesi için bu bir zorunluluk. ne doğruydu, ne yapıldı? bunu iyi düşünsünler.''

    mehmet helvacı
App Store'dan indirin Google Play'den alın