resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4760
    çok yetenekli bir futbolcudur. tek başına skoru değiştirme özelliğine sahiptir. sol ayağını biraz daha efektif kullanmayı başarabilse tutulması imkansız bir oyuncu durumuna gelebilir. ne yazık ki mental kondisyonu çok yetersizdir. henüz "winner" oyuncu seviyesine gelememiştir. bu seviyeye en yaklaştığı dönem 2007-20008 sezonun ikinci yarısıdır. o sezon gelen şampiyonluğun baş mimarlarından biri olmuştur. ancak bu performansını zaman zaman ön plana çıktığı bazı maçlar dışında sürdürülebilir kılamamıştır.

    en üzücü nokta ise sanki galatasaray'a tek başına 3 şampiyonluk , 2 kupa ve 1 avrupa kupası kazandırmış gibi bir tavırla sahada dolaşmasıydı. özellikle bu durum geçen sezonun 3. çeyreğinden itibaren hissedilir olmuştu. neyseki son yaşanan olaylar kendisini taraftarla tekrar yakınlaştırınca, o da galiba bazı şeylerin farkına daha iyi vardı ve saha içinde kio aşırı özgüvenli snob tavrı biraz törpülenmiş oldu.

    benim için parçalı formayı giymiş bazı oyuncular kadar çok özel bir yeri olmasada herşeye rağmen kaptanımızdır. canımızdır, kanımızdır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın