• 15
    maçın hakemi alman wolfgang stark'ın 1. derecede etki edeceği karşılaşma.

    adam hakem tabi etki edecek minaki diyen arkadaşlara dur bir dakikada dinle arkadaşım diyorum.

    etki konusuna şöyle bir açıklama getirelim. real madrid maça kupa maçında olduğu gibi sert başlayacaktır orta sahada pepe ve khedira'nın yerinde kim oynayacak ise o barça orta sahasına yine tatlı sert müdahaleler ile başlayacaklar, carvalho'nun yokluğunda bekte oynayacak olan arbeloa'dan da messi karşısında böyle oynamasını bekliyorum ki maçın kilit eşleşmesi olabilir. bu noktada hakemin tutumu çok ama çok önemli. maçın ilk 10-15 dakikası olmadan 2-3 sarı kart gösterip madridli futbolcuları oyundan düşürebilir ki bu anda da hakeme ne bu çocuk oyunumu demek düşer bize şampiyonlar ligi burası borumu az bi adam olun zaten almanyada da ispandaki gibi top oynanmıyor. real madrid'li futbolcuları harcamamak gerekir ilk dakikalardan basit fauller ile ama tabi hakettiğinde vereceksin kartı acımayacaksın.

    bu noktadan sonra eğer madrid bu psikolojik etkenide ele geçirir ve geride kalan 2 maçtaki gibi 2. yarılarda maçtan düşüp kontrolü tamamen barçaya bırakmazsa ve ilk 2 maçtakinin tersine bu maçta bulduğu pozisyonlardan 1-2 tanesini 2. yarı olmadan gole çevirebilirse sanılanın aksine real madrid için kolay geçmesi beklenilebilir.

    ve pek tabiki sonuçta barçanında önemli eksikleri var puyol'u sol bekte oynatmak zorunda kalabilirler. iniestanın yokluğunda keita ile başlayamaz. 2 kazma ile * barcanın o güzelim pas trafiği işlemez afellay'ı ilk 11'e alamaz nedeni ise yedekten gelecek oyuncusu kalmıyor oyuna müdahale şansı sıfıra iniyor guardiolanın ve pozisyonuda değil afellay'ın barcelona b takımından bir futbolcu ile başlayabilir maça merakla beklemedeyim.

    her ne olursa olsun sonuçta önceki 2 maçtanda güzel bir maç olcak bir futbol resitali olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın