resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 70
    bence son derece mantıklı konuşmaktadır. hadi 20 futbolcu yolladın diyelim, bir şekilde yabancıların yerini doldurursun, peki yerlilerin yeri dolacak mı. garantisi yok. türkiye ligi üstün yetenek kaynıyor da bizim mi haberimiz yok. üstelik kulübün kiralık olarak yolladığı bazı futbolcuların da geri döneceğini düşünürsek bir anda büyük bir transfer taaruzuna girişmek vahim sonuçlara sebebiyet verebilir.

    elbet takım içinde artık geleceği olmayan oyuncular vardır ve onlar tasfiye edilecektir. ama kimse servet çetin'in, barış özbek'in, yekta kurtuluş'un, kazım kazım'ın, hakan balta'nın kapının önüne konulmasını beklemesin. bu futbolcuların mükemmel olmasından değil, yerini şu an da gerçekten doldurabilecek türk oyuncuların piyasada olmamasından kaynaklanıyor. her mevkiyede bir yabancı transfer edilemeyeceğine göre durum ortada.

    neyse sözü fazla uzatmadan şunu söyliyim. bülent tulun ve ekibi iyi bir teknik direktör seçimi, güvenilir bir kaleci transferi, devamlılığı olan bir santrafor, üç tane direkt oynayan orta saha ve bir tane de sağlam defans adamıyla çok rahat şampiyonluğa oynar.

    hadi bir de iş yapabilecek yerli futbolcu gelsin diyelim. bu takım yapacağı 5-6 nokta transfer ile yeniden başarılara koşabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın