resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4736
    arda bizleri ikiye böldü ama anlamadığımız bir şey var.

    arda'yı ölesiye eleştirenler var. ben de bunlardan biriyim. bir de arda'yı mutlak sevenler. yine aynı şekilde bu gruba da dahil oluyorum. bazılarınız hadi canım dese de genellikle hepimiz böyleyiz.

    arda'yı eleştirenleri anlamayanlara bir ufacık sözüm var. arkadaşlar hepimiz arda'yı o kadar çok seviyoruz ki, sevmediğimiz insanlarla birlikte olmasından dolayı kıskanıyoruz. evet aynen böyle;

    kıs-ka-nı-yo-ruz!

    bu aynı sevdiğimiz kızın bize yüz vermeyip gidip okulun en hıyar tipiyle sevgili olmasıyla eşdeğer.

    arda istediği insanla arkadaşlık kurabilir ama biz galatasaray taraftarı bunu istemiyoruz. sonra da basıyoruz kalayı arda'ya. zamanında tanju çolak için ağlayan insanlar vardı kulübün önünde. ben tanju'nun transfer olduğu günü televizyondan izlemiş biri olarak konuşuyorum. şimdi bakıyorum, tanju mu? değmezmiş be yahu...

    nato kafa nato mermer diye bi laf vardır. bu laf tam da tanju'nun bedenine göredir esasen. ha büyük golcü müydü? evet o zaman için öyle. e pele de zamanının en büyük oyuncusuydu. ama bakın açıklamalarına...

    arda için bu kadar olumsuz laf söyleyen galatasaray taraftarın verdiği tepki; aldatılan, sevgilisi başka başka erkeklerle birlikte olan erkeğin verdiği tepkidir.

    sizleri bilmem ama arda sanki bizleri aldatmış gibi hissediyorum ne zaman çubuklu tosun ile bir yerlerde ortaya çıksa. galatasaray taraftarı emre'den nefret eder. ancak unutmayın ki birini çok sevdiyseniz nefret edebilirsiniz. yoksa lugano çok da tın. ancak tosun paşa galatasaray'a kazık atmış adamdır. nefretimiz bunadır. buna ve yaptığı çirkefliklere...

    bizlerin çekincesi korkusu -en azından benimkisi bu- arda'nın ileride sergen yalçın ile birlikte herhangi bir televizyon programında oturup abuk sabuk konuşacak olmasıdır.

    bu bizi üzer, çünkü o pazubandını takan galatasaray kaptanları özel insanlardı. ben çok yaşlı değilim ama benim çocukluğumda cüneyt tanman benim rüyalarıma girerdi. işte bu ve bunun gibi sebeplerdendir ki galatasaray kaptanını bizler yüceltiyoruz. ona biçtiğimiz değer bambaşka. olması gereken de bu zaten.

    ama pazubandını takan adam, servet'in söylediklerinin yoluna benzer davranışlar içine girince elbette taraftar kızıyor.

    sizi bilmem ama benim amacım sarı kırmızı. ne arda ne servet. o formayı giyen adamların fenerbahçeli müjdat karakterinde insanlarla takılmasını ben hazmedemiyorum.

    hepimizin fenerbahçeli arkadaşı yok mu? var, hatta annemiz babamız bile fenerli... ama hiç birimizin çubuklu tosun karakterinde arkadaşı yoktur. ha varsa bilemiyorum, herhalde o kişiler de bu yazıyı okumuyordur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın