• 104
    maçı izlerken gerilim, stres, heyecan, sevinç dolu anlar yaşadım. özellikle ikinci yarı sinir ağırlıktaydı. adamlar 3 kişi defans yapıyo, stancu'yu çek kanat forvete al hızlı birini daha gollerden gol beğen dedim, istedim ama olmadı. her neyse uzun bi aradan sonra 3 puan görmek, üstelik 3 gol ile n'olursa olsun çok güzel.

    özellikle arda turan'a değinmek istiyorum. ikinci yarı yorgunluk belirtileri vardı, uzun süren sakatlık sonrası normaldir. herşeye rağmen çok iyiydi ve sözlükteki bazı arkadaşlarımızı kısmen utandırdı.*anıl dilaver'i 65'ten sonra bekledim oyuna girmesini ama neden bilmiyorum skoru korumak için sanırım bülent hoca yedekte bekletti. önümüzdeki maçlarda artık gençlere şans vermeli.

    sonuç olarak yemişim barcelona'yı, madrid'i. puan durumumuz rezil olsada, taraftar kaptanını iş işten geçtikten çok çok sonra savunmaya kalksa da, rezil bir yönetimi ve geleceği henüz belli olmayan bir yönetimi olsa da her maçında beni heyecanlandırıyorsun be galatasaray. galatasarayım, aslanım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın