resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 604
    neyi tartışıyorsunuz şampiyonlar? üstelik birini savunurken, bir diğerini yermek de neyin nesi?

    bu adama laf atanlar, adamın real madrid teknik direktörü olduğunu unutuyor herhalde. bu adamı övmek için guardiola'ya laf atanlar da onun barcelona teknik direktörü olduğunu unutuyorlar sanırım. hakikaten böyle mi yahu?

    iki farklı görüş, iki farklı felsefe, ikisinde de mükemmele ulaşma çabası ve buna hiç olmadığı kadar yakınlaşılmış. şimdi, siz bu görüşlerin birbiriyle çarpışmasından keyif almayıp da birbirinize laf sokuyorsanız, futboldan gerçek anlamda zevk almıyorsunuz demektir. bir durun da düşünün yahu.

    mourinho ne dedi ilk maç sonrası? "barcelona tamamlanmış bir ürün." buna itiraz edebilir miyiz? belki yirmi yıldır gelişen bir düşüncenin ürünü barcelona. ve şu an gerçekten de mükemmele yakın oynuyorlar. guardiola'ya neden laf atılıyor o zaman? adamlar futbolun özünü kusursuz uyguluyor sahada, oyuna müdahele etmesi gereken bir durum yok guardiola'nın, kanımca.

    peki madrid'e ve buradan yola çıkarak mourinho'ya ne demeli? adam gittiği her yerde başarılı oldu, hem de öyle böyle değil.. dün akşam da on kişiyle bu mükemmel barcelona kalesine yığmayı başardı takımını.

    bir tarafta felsefenin kusursuz hali, diğer tarafta taktik dehanın cevabı. bundan keyif almayıp hem adamlara hem de birbirinize laf sokmaya uğraşıyorsanız sizde bir sorun olmalı. oturun keyfini çıkarın işte şu futbolun, bu maçlardan üç tane daha var be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın