resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3495
    iyi teknik direktor bizden neyi daha fazla biliyor olabilir diye beni merak ettiren. emin olun hepimiz veya cogumuz cogu teknik direktorden daha iyi biliyoruz herseyi futbol hakkinda. hangisi bizden daha cok futbol izliyor veya dusunuyor? sadece dogru zamanda dogru yerdeydiler bu teknik direktorler.

    rijkaard'i ozel kilan sey ne olabilir ki? van basten, gullit, frank de boer, bergkamp, dany blind veya witschge'den neyi daha fazla biliyor olabilir ki kivircik?
    bizim veya hikmet karaman'in bilmedigi neyi biliyorlar? nedir rijkaard'a duyulan bu guvenin sebebi? van basten'in bilmedigi neyi biliyor bu adam veya blind'in basarmadigi neyi basardi?

    rijkaardi savunan arkadaslarim; takimin basina gullit gelse onu savunmayacaksiniz bu kadar ama neden? gullit'in ne eksigi var kivirciktan?

    bu sorulara cevap ariyorum, sizlerin de bu konuda destegini bekliyorum.

    benim fikrim ise, sadece cruyff'un buyuk kankasi olmasidir bir donem isim yapmasinin sebebi. yani ustunel in dedigi gibi '' biz top class bir hoca aldik o ara''
    iyi de yaptik.
    su anda baskan olsam veya yetkili, rijkaard'i koyardim takimin basina, direk.. kacirilmis bir firsattir. ama neden savunuldugunu anlamiyorum ...

    bu kafayla giderse gelecekte kupasiz kapatacak o da kariyerini terim gibi
App Store'dan indirin Google Play'den alın