aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1648
    bugün ders çıkışı arkadaşımla kantinde iki el tavla atalım dedik. havanın bozuk olması sebebiyle kantin tıkış tıkıştı, masa bulamadık. sonra baktık, iki tane eleman oturuyo bi masada, ama masa boş gibi böyle biraz. aldık tavlamızı, gittik elemanların yanına, oturabilir miyiz dedik. elemanlar birbirine bakışıp, yes diye cevaplandırdıktan sonra oturduk masaya.

    elemanlardan biri, "do you speak english?"(u: ingilizce biliyo musun?) diye sordu. "yes" dedim. neyse, biraz muhabbet ettik falan, eleman "are you from turkey?"(u: türkiyeli misin?) diye sordu. ben de, "yes, where are you from?"(u: evet, sen nerelisin?) dedim. verdiği cevap : "albania"*. o an, diğer elemanın kolundaki sarı kırmızı bileklik dikkatimi çekti. galatasaray yazıyordu bileklikte.

    tavlayı falan bıraktık, adamlarla 1 saat lorik cana muhabbeti yaptık. adamlar hayran; lorik'e de, galatasaray'a da. sonunda tokalaşıp ayrıldık, gidiyomuş elemanlar, bi galatasaray maçına götüreydim teklifimi geri çevirmek zorunda kaldılar o yüzden.

    velhasıl, arnavutluk insanı da, lorik cana da candır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın