resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4513
    evet bebek gibi ağlıyoruz nedir abi var mı başka arda? çıkar göster varsa biz de görelim. asıl siz abarttıkça abarttınız. bende 5 karış suratlı arda'yı görmekten bıktım ama her sağduyulu galatasaray taraftarı gibi çizmeden önce düşündüm neden asık aslanımın yüzü diye. tavsiyem sizlere bence sizlerde bir düşünün. hatta düşünmenize hiç gerek yok sayfalarca yazıldı buralarda. demekki algı organlarınızı o nedenleri görmek için kapattınız. buraya kadar herşey güzel ancak bunu neden yaptığınızı çok ama çok merak ediyorum. sizinde aslanınız değil mi o ?

    evet arda yerli futbolcular arasında da yabancılar arasında da bulunmaz hint kumaşı. eğer varsa bir tane daha ondan işte şu arda kadar iyi oyuncudur de, göster. öyle yok mu arda gibisi demekle olmuyor kardeşlerim.

    hayır avrupada gidebileceği en iyi klüp atletico değil en vasat performansıyla 10 küsür m. euralarla gidebileceği klüp atletico madrid hani şu geçen sene uefa kupasını alan atletico. ha diyelim atletico madrid gidebileceği en iyi avrupa klübü* var mı bir tane daha atletico' ya gidebilecek oyuncun ha? şimdi bir arda var sonra inşallah yenisi olur ama bakıyorum altyapımıza onun gibi bir yetetenek görünmüyor. öyle bir kaç yılda bir çıkan bir yetenekde değil arda. 10 - 15 yılda bir çıkıyor onun gibisi.

    bu futbolun söndüğü diyarlarda
    senin gibisi çıkar mı be arda?
App Store'dan indirin Google Play'den alın