resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 59
    ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama, inamoto, carrusca transferlerini yapan kişi yine adnan sezgin'dir, bülent tulun değil. şöyle ki;

    --- alıntı ---

    galatasaray ile marcelo carrusca arasındaki son pürüz de çözüldü. sportif a.ş genel müdürü adnan sezgin'in arjantin'e gidip her konuda anlaştığı oyuncu, alacaklarına karşılık olarak teminat mektubu istemiş ve bu nedenle sezgin'le birlikte istanbul'a gelmemişti.

    sezgin'in türkiye'ye dönüşünün ardından carrusca'ya teminat mektubu fakslanırken, böylece bu transferin önünde hiçbir engel kalmadı. şimdi galatasaray'ın yeni 10 numarasının gelişi beklenirken, sezgin, arjantinli oyuncunun bugün istanbul'da olacağını açıkladı.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    sarı kırmızılılar isviçreli vogel’i real betis’e kaptırınca rotayı japon yıldıza çevirdi. erik gerets’in de onay vermesiyle, adnan sezgin ingiltere’nin yolunu tutarak inamoto’nun işini bitirdi.

    ...gerets’ten de onay çıkınca, futbol a.ş. genel müdürü adnan sezgin, ingiltere’ye giderek inamoto’nun işini 3 milyon euro karşılığında bitirdi. bugün öğle saatlerinde istanbul’da olması beklenen japon futbolcu ile kaç yıllık sözleşme yapılacağı, görüşmelerden sonra netlik kazanacak.

    --- alıntı ---

    kendisinin ismini ne zaman duysam aklıma gerets gelir. gerets'le birlikte çok uyumlu çalıştıkları için bende o kadar tiksinti yaramaz tulun fakat, futbol bilgisinin, ünal aysal'ın tarif ettiği profesyonellikle bağdaştığını düşünmüyorum. futboldan ve futbolcudan pek anlamaz kanımca, iliç dışında hayırlı bir transferi de olmamıştır bu takıma. sonuç olarak umarım gelmez, gelse bile geniş yetkileri olmaz diye umuyorum. her şeyden önce, futbol aklı konusunda profesyonelleşmemiz gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın