resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4498
    evet son zamanlarda kötü oynayan ve milli takım performansı ile kulup performansı farklı olan oyuncumuz. ama bunun sebebinin kulup takımının bir türlü düzlüğe çıkamaması olduğuna inanıyorum. kendisi uefa'da iyi işler yaptığımız zamanlarda ( hamburg, a. madrid zamanları ) gayet iyi oynuyordu. yani takım iyi oldugunda kendisini gösteren ekstra işler yapabilen bir oyuncu. aslında arda'yı size anlatmam da saçma tabi ya neyse.

    milli takımda iyi top kullanabilen bir orta saha ile oynadığında çok verimli oluyor çünkü top ona hızlı bir şekilde geliyor ve rakip defansta arda'yı karşılayan adama yardıma gelemeden o geçiyor ve işi bitiriyor. bizde top 8 saatte dolaştığı için her zaman 2-3 kişi ile karşı karşıya kalıyor ve bu durumda mucize yaratması gerekiyor bu da her zaman olmuyor.

    basın ile olan durumlara hiç girmek istemiyorum. hepsi birbirine bağlanmış zincirin halkaları. bir yerden düşmeye başlayınca herkes daha da aşağıya çekmeye başladı. işin en kötü tarafı arda'nın en güvendiği taraftar da bunu yapanlara katıldı.

    arda gitmek istemekte kendine göre haklıdır. taraftar içinden gitsin diyenler de kendine göre haklıdır ama bence gitmemeli.

    madrid bizim bu kötü durumumuzdan faydalanıp yangından mal kaçırır gibi kendisini almak için saldırıyor. a. polat'ta arda'ya sözünü tutmak için acele ediyor. arda da galiba biraz gitmek istiyor ki yönetim değişmeden bu iş bitirilmeye çalışılıyor.

    artık birilerinin bu duruma sessiz kalmaması gerekiyor diye düşünüyorum. adamlar arda'nın iyi bir takımda 12-13 milyondan daha fazla edeceğini çok iyi biliyorlar ki bu kadar peşinden koşuyorlar. eğer satılırsa 2-3 sene sonra 20-30 milyona satılacak ve bizde burada dizlerimizi döveceğiz. o yüzden diyorum ki bu satışa sessiz kalmayalım. elimizden önemli bir potansiyeli kaçırmayalım. biraz gözümüzü açalım!

    yoksa korkarım ki ileride çok pişman olacağız. bu sene olduğu gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın