resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4480
    yolun açık olsun arda ile başlıyorum yazıya.
    lakin kaptan değil arda. hani o 66 numaralı arda. hani şu fotoğrafdaki arda http://2.bp.blogspot.com/...C3%A7amurlu+arda.jpg
    git arda medya, taraftar herkes çok yıprattı seni. ama bil ki sende kaptanlığı beceremedin, metin oktay 10 numarasının hakkını veremedin. yanlış yönetimin kabul; hem kaptanlık hemde metin oktayın 10 numarasını sana yüklediler. ne uğruna? aziz yıldırıma cevap niteliğinde. yönetimde berbat halde zaten şuan.
    ama sen kaptanlık için en uygun adamdın. çünkü galatasaray içinden geldin, yıllardır berabersin sarı kırmızıyla, sahadaki bizsin. ama erkendi. çok erkendi. gençtin arda, fazlasıyla tecbüresizdin. maç içerisinde bi frikik uğruna küsüp gitmemen gerekiyordu sen kaptandın, takım en kötü hallerdeyken o takım otobüsüne binip takım arkadaşlarınla konuşman lazımdı, kendi arabana binip uzaklaşmak değil, sen kaptandın. sakat olduğun zamanlar takımla beraber maç izlemen gerekiyordu locada değil arda, sen kaptandın. sinema kapatman, kiminle gezdiğin tozduğun umrumda değil ki olamaz ki. senin özel hayatın kim karışabilir. ama sen medyaya kulaklarını kapatıp topunu oynaman gerekiyordu. olmadı arda. bi avrupa kupasını geç bi lig kupası bile göremedik elinde. şimdi gidiyorsun. fazla koymuyor ama özleyeceğim. 66 numaralı ardayı özleyeceğim. belki gelirsin ilerde o zaman daha iyi yolda oluruz, seninde katkılarınla alırız bi avrupa kupası içimizden çocuk.

    yolun açık olsun 66 numaralı arda hadi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın