resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4464
    be aklını biplediklerim... siz evde napıyorsunuz? ne yiyorsunuz, neyin kafası bu? hiç mi insaf denen bir şey yok sizde? şu entrylere baktıkça yemin ediyorum sözlükten soğuyorum. ben bu insanlarla aynı yerde niye yazıyorum? yazsam ne fayda? kimi der ki, adamın kankisi emre yeaa. diğeri de der ki, galatasaray formasını giydiğinden beri ne yaptı bu adam? biri çıkar gemiyi ilk terk etti diyip, son günlerin moda lafını kullandığı için orgazm olmuş gibi davranır... ne lan bu?

    emreyle arkadaşlığına geliyorum, sizin hiç mi fenerli bi arkadaşınız yok? abiniz, dostunuzdan biri fenerli değil mi? fenerli arkadaşı var diye onun yaptıklarının aynısını yapçak diye birşey mi var, bu bi kural mı? biri beni aydınlatsın. tamam sevmeyebilirsiniz arda'yı da adamın hayatına nasıl karışırsınız aklım almıyo bunu. yok sevgilisi olamaz, yok sinemaya gidemez, yok onu yapamaz, bunu yapamaz. kimsiniz lan siz? açıklayın bana? taraftar olunca her bokuna karışabiliyosanız, ardanın size neler yapma hakkı doğar anlatsam anında şutlanırım sözlükten.

    şu klişe lafa gelelim. gemiyi terkeden kaptan.. bu ne lan? ardadan önce gemiyi batıranların ebesine hallenin önce. başkan, taraftar, yönetim kurulu, teknik heyet, futbol şubesi, kaleci antrenörü, antrenörler, futbolcular... mesela adnan polat, mesela nezih ali boloğlu, mesela rijkaard, mesela hagi, mesela mustafa sarp, ayhan akman, barış, kewell, pino, servet, adnan sezgin ve daha niceleri. madem gemi gemi diye tutturuyosunuz bunlar geminin içine etti. gemiyi batırdı, batırmak için elinden geleni yaptı. sonra arda gemiyi terk etti. arda'dan önce bunlar ve daha ismini saymadıklarım gemiyi terketti. ama nolcak siz yine vurun arda'ya.

    saçma sapan yorum yapan insanlar aslında gemiyi ilk terkedenler. bu şekilde birisinin ağzına sıçmak gerkiyorsa önce bunların ağzına sıçmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın