• 102
    umarim arda turan oynamaz bu macta. ben biliyorum arkadas basimiza gelecekleri. oyle gerizekali taraftarlar var ki sonuc ne olursa olsun bir bok atmak icin mutlaka bahaneleri hazirdir.

    galatasaray yenilirse yatti denilecek, futbolcular protesto edilecek. arda turan'a yine giydirilecek. hicbir buyuk macta oynamiyor denilecek.

    galatasaray kazanirsa ki bu buyuk ihtimalle arda turan sayesinde olur cunku trabzon maclarinda iyi oynuyor*. tahmin ettiginiz gibi yine arda turan'a ana avrat duz gidilecek. yok efendim butun sezon yatti, geldi bir macta sampiyonlugu fenere verdi. semih ve gokhan kankisi artik yemek ismarlar kendisine falan filan diye sacmalayacaklar. fenerliler de bos durur mu. "eki eki sampiyonlugu bize verdiniz olum. enayisiniz lan siz. nasil da gaza geldiniz. arda da emre gibi bize gelecek yakinda, o da fenerli" gibi onlardan beklenilen gerizekali laflari soyleyecekler.

    siz de artik mutlulukten kendinizi seversiniz sevgili cok bilmis galatasaray taraftarlari!!

    arda da oynarsa farkli bir galibiyet almamizi istiyorum. sirf bu bos konusan gerizekalilara inat. ha icimizden birileri cikip yine sallayacak ama olsun. biz onlara alistik nede olsa. her boka galatasaray o kadar kucuk degil diyen insanlar "yenilsin abi yaee" diyebiliyorlar. hatta ve hatta kendi futbolcusuna mac kazandi diye kizabilecek kadar aptallasabiliyorlar.

    (bkz: ya ben lan neyse bir sey demiyorum)
App Store'dan indirin Google Play'den alın