resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4407
    galatasaray o kadar küçükmüş ki, sadece arda sayesinde sadece batmamış. arda olmasaydı çoktan batarmış. ulan hangi takımın taraftarı olduğunuzun farkında değilsiniz be. eğer arda olmasaymış gemi çoktan batarmış.

    ardayı bitirenler onu eleştiren bizler değil, sizin gibi galatasarayı çok küçük onu çok büyük gören beyinlerdir. sizin yüzünüzden kendisini galatasaraydan büyük görmeye başladı. galatasaray tarihinde büyük kaptan diye anılıp kadro dışı bırakılanlar, ardadan çok daha büyük futbolcu olup futbol dışı yaşamları yüzünden kapının önüne konanlar oldu. hiçbirisi de arda gibi, camiaya, taraftara posta koymaya kalkmadı. lincoln kaptan çıktı bıkbık, kewell cıkcık, taraftar bana sahip çıkmadı laklak yapmadı.

    bu camia çok daha kötü günler yaşadı, arkasından da türk tarihinin en büyük başarılarını yaşadı. öyle bir tane adamla ayakta kalmaz, çünkü yıkılmaz zaten. hiçbir futbolcu camiadan da taraftardan da büyük değildir. açın biraz galatasaray tarihi okuyun nasıl bir takımın araftarı olduğunuzu öğrenin.

    arda olmasaymış bu gemi çoktan batarmış. sen başka bir gemidesin arkadaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın