• 34
    15-25 yaşları arasını sınıflandırmak ne kadar yanlışsa bu başlıkta yazılan "ergenler, bebeler, çoluk çocuk" tabirleri de o kadar yanlıştır. 15 yaşındaki bir insan ,le 25 yaşındaki insan arasında fiziksel, mantıksal, psikolojik ve kişilik olarak dağlar kadar fark vardır. aşağılayıcı ifadeler kullanmak daha da yanlıştır.

    galatasaray büyük bir aile ya, şöyle düşünelim çocuğunuz var, ders çalışmıyor, söylediklerinizi yapmıyor, asilik yapıyor, çık git* diyip eve mi almayacaksınız, kafasını kesip çöpe mi atacaksınız?

    galatasaray'ın yükselme devrini yaşamış, geçmişini yaşayamamanın vermiş olduğu eksikliği görsel ve yazılı araştırmalardan mümkün olduğunca yaşamaya çalışmış topluluktur.

    15-25 yaş arası "ergenler" olarak nitelendirilen bu topluluk galatasaray'ın gençliğidir, geleceğidir. ağacı yaşken eğmeyip, budamaya çalışırsanız gelecek de çöl olur.

    ha söylenen türde insanlar yok mu? tabi ki var. ama yapılması gerekenin bu olduğunu düşünmüyorum.

    evet 15-25 yaş arasındayım, burda yazılanlara göre de farkli sıfatlara sahibim. kimsenin ne söylediği aslında önemli değil ama burda bir konu paylaşılıyorsa fikrim önemlidir. eminim ki herkes benim gibi düşünse bu tribünsel faaliyetlerde değil 15-25, 05-75 yaş arası tek vücut olur.

    15-25 yaş arası galatasaray taraftarı olmaktan mutluyum gururluyum.

    genelleme yapmadan önce 1 kez daha düşünelim, sınırları doğru belirtelim, doğru çizelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın