resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 4242
    gerek sanal ortamda gerek gerçek ortamda defalarca belirttiğim üzere en büyük şanssızlığı adnan polat yönetimindeki galatasaray jenerasyonuna gelmiş olmasıdır.

    kendisini gerçekten suçlamak çok anlamsız çünkü öyle bir başkan kendisine kariyer planlaması yaptı ki tek şartı "avrupa'da kupa kazandırmak"tı bu çocuğun. böyle saçma sapan, böyle çocukça bir kariyer planlaması oluşturulabilir mi? hadi galatasarayın gidişatını görmekten acizsin türk futbolunu da mı görmüyorsun allahın belası ne kupasından bahsediyorsun böyle bir yük verilir mi 20 yaşında çocuğun sırtına?

    sempatik tavırları taklitleri herkesle iyi anlaşmasıyla da iyice çocuk görüldü kaptanlık bandıyla kandırılmaya çalışıldı ve arda da buna kandı malesef. ve şu an kendisine galatasaray camiasından çok rıdvan dilmen, emre belözoğlu veya aziz yıldırım gibi isimler destek oluyor her yediği nane manşetlere taşınıyor kariyer planlayıcısı beyefendi de puro içip ses açmakla uğraşıyor.

    evet kendisinin de kabahati çoktur ama tüm takımın koca camianın iliğini kurutan adnan polatın hakkını vermeden bu çocuğa yüklenmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın