• 152
    efendim, artık biz bu panpaları çok iyi tanıdık ettik. az çok yazım dillerini, sevimli ibineliklerini, sempatik or.spu çocukluklarını biliyoruz. - niye bu kadar küfürlü girdim olaya bilmiyorum. ama hürriyettir, zürrüyetir, zilliyettir deyince böyle tüylerim de gözle görülür bir ürperme oluyor. gözle görülmeyen inatçı tüylerim de dahil yani.
    hepsinden tiksiniyorum allah kuran kitap çarpsın -

    neyse efendim sözün kısası dün oynanan 29 mart 2011 türkiye avusturya maçında, attığı golden sonra arda'nın basını hedef alarak yaptığı o çok güzel hareketi pek bir ayıpladı bu abiler. ama kanımca beklentilerin altında kaldılar. şanlarına, şöhretlerine yakışır bir şekilde bu haberi de evirip çevirmelerini çok bekledim. sayfalarında, kankaları milliyet spor kadar über bir başlık görememek en açık tabirle beni sükutu hayale uğrattı.

    " arda emre abisini aratmadı !1!!!1 .." böyle ihtişamlı bir başlık göremedik zira. ya da " messi arda turan'ın basın tribününe yaptığı hareketten haberi olmadığını açıkladı !!!11" gibisinden bir yazı da göremedi bu gözler.

    efendim, çok içimden geldi. ben kendileri için derliyorum. telif falan da istemem. her platformda kullanabilirler bu yazacağım bomba haberi.

    --------------------------------

    arda'dan basına tehdit: üstünüzü çizdim !

    son zamanlarda yaşadığı esrarengiz sakatlık ve özellikle de özel hayatıyla ilgili skandallarıyla gündeme gelen galatasaray'ın genç ve sorunlu kaptanı arda turan'dan türk basınına büyük ayıp ! euro 2012 şampiyonası a grubunda dün akşam oynanan türkiye avusturya maçında görülmememiş bir olay yaşandı. milli takımımız adına ilk golü kaydeden galatasaraylı arda, basın tribününe hızlıca koşup, büyük bir skandala daha imza atarak gazetecilere 'üstünüzü çizdim' hareketi yaptı. milli takım antrenörü guus hiddink ve takım arkadaşlarının hayret dolu bakışları arasında yeni bir ayıba daha adını karıştıran genç futbolcunun, son zamanlarda manşetlerinde kendisine fazla yer veren spor kamuoyuna bir tehdit niteliğinde verdiği bu tepki gündeme bomba gibi düştü.
    alınan bilgiye göre arda, devre arasında kendisini bu konu hakkında uyaran teknik direktör hiddink'in sözlerine ise küfürle yanıt verdi. olaya müdehale etmek isteyen milli takımda bulunan duyarlı fenerbahçeli futbolcuların da üzerine saldırarak volkan demirel'e yumruk attığı ifade edilen arda konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

    genç futbolcu, son olarak kız arkadaşı ile yaşadığı cinsel birliktelik sonucu sakatlanarak yan testis liflerinden ameliyat olmuştu. arda'nın yakın çevresine; "galatasaray'da oynamaktan miğdem bulanıyor. o kadar ki, geçenlerde kustum. inşallah sezon sonu fenerbahçe'ye transfer olup galatasaray'a da gol atarak gerçek fenerli olurum." dediği öğrenildi.

    öte yandan, görüşlerine başvurduğumuz rıdvan dilmen, arda'nın basın tribününe yaptığı hareket ile ilgili olarak ; bir emre değil tabi diyerek yüreklere su serpti.

    milli takım kampından galatasaray tesislerine dönen ama sözkonusu maçta malum hareketi yaparken sağ işaret parmak ucunda ödem oluşan arda ise dinlendiriliyor.

    ---------------------------------------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın