resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1023
    burada abartıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. açıkcası gerçektende şu an bu ülkedeki yerli-yabancı en iyi sol bek hakan baltadır. galatasaray'ın içinde bulunduğu kaostan da en çok etkilenmiş profesyonelliği sporcu olarak yaşamayı da bilmediğinden iyicene kötüleşmiştir. yalnız bu sözlük tayfasının ironi yapacağım diye işin dışkısını çıakrması ayrı bir komedi konusu olsa gerek. tamam bende istemiyorum hakan balta'yı artık galatasaray'da ama adama da amatör futbolcu ayağı yapmayın. işinize geldiğinde fm/cm oyunalrını referans alıp alpaslan erdem iyi topçu ufuk ceylan süper kaleci demesini biliyorsunuz ama avrupa piyasasına baktığınızda hakan baltanın ne olduğunu görmeyip burda name yapıyorsunuz.

    tamam hakan balta bu sene galatasaray'a çok yararlı olmamıştır. hatta zararlı olmuştur. ama bu, onun sizin belirttiğiniz kalibrede bir oyuncu olduğunu göstermez. sonuçta bahsettiğiniz adam galatasaray formasını giyen bir futbolcu. zamanında galatasaray formasını giyen adama laf söylediği için insanlarla kavga ederdik şimdi benim taraftarım peynir ekmek gibi ediyor bu lafları.

    ha ekliyeyim hakan balta sezon sonu gitsin. çünkü galatasarayda kaldığı her gün onun içinde zarar.

    not: şimdi birileri yanıt verir. büyük ihtimalle aynı adamlar mehmet topal gittiğinde de "heyoo heyoo kakaladık valencia'ya topal'ı" diye sevinen adamlardır. galatasaray'da bu oyuncuların böyle kötü oynamasının sebebinin, onların futbolculuk vasıflarının yetersiz olması olmadığını anlamak gerekiyor önce...
App Store'dan indirin Google Play'den alın