• 313
    2 üyesi istifa etmiş, 3 üyesi ayrı telden çalan, herhangi bir konuda herhangi bir bütünlüğün olmadığı, tam anlamıyla paramparça olmuş yönetimin zorlu sınavıydı. ne yazık ki ortada galatasaray'ı idare edebilecek doğru düzgün bir yönetim olmadığından, polat yönetiminin idari anlamda ibra edilmemesi mantıklı olmuştur. şık değildir, yakışmamıştır ama biraz da şartlar zorlamıştır buna.

    üzülmedim desem yalan olur. zira adnan polat'ı severim, galatasaray'a önemli hizmetlerde bulunmuştur. adnan polat, futbol takımını düşürdüğü yerden kaldırabileceğine inanmış, bu yüzden istifa etmemiş ya da erken seçim kararı almamıştır. ancak yönetimde öyle büyük boşluklar vardı ki bu şekilde güçlü bir şekilde devam edilebilir miydi, zor görünüyordu. ama ben yine de inanıyordum. hatalarından ders almış olduğunu, artık son şansı olduğu için iyice yükleneceğini düşünüyordum.

    şimdi diyorum ki keşke birlikte yola çıktığı arkadaşlarını doğru seçebilseydi, güçlü bir birliktelik kurabilseydi de bu sayede bu denli çatlak ses çıkmasaydı, düzelmeyecek bir durum yoktu aslında ortada. birçok projenin hayata geçirildiği, amatör branşlarda tekrar kıpırdanmaların olduğu bir dönemdi çünkü. gelecek için umutlu bakılabilecek bir dönemdi. kötü giden tek şey futbol takımıydı aslında. futbol takımı tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor da olsa doğru bir teknik heyet seçimi, birkaç kaliteli nokta transferle ve sevgi ortamıyla eski günlere dönmek kolay olarak gayet mümkündü aslında. futbol bu kadar göz önünde olunca başarısızlıkta kaçacak yer yok tabi.

    neyse artık olan oldu neticede galatasaraylılar kararını verdi. saygı duymak gerekir. umarım galatasaray için hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın