• 150
    aziz cüneyt yüksel kürsüde :

    "yönetim kurulunu bizler seçtik. sayın polat senelerce değerli hizmetlerde bulunmuş biridir. ben de kendisini seçenlerden biriyim."

    "sıkça dile getirildi; bizim geleneklerimiz var. görüyorum ki yönetimdeki bazı arkadaşlar eleştiriden hoşlanmıyorlar. geleneklerin arkasına sığınarak eleştirilerden kaçmak doğru değildir. batının en önemli değerlerinden birisi eleştiri ve özeleştiridir."

    "camiada büyük sıkıntı var. enerji birikti(deprem terminolojisine göre diye ekledi)."

    "yönetim kurulu ve sayın ışın çelebi, stat açılışı sebebiyle olaya siyasi yaklaştılar. galatasaray futbol ağırlıklı bir spor kulübüdür. futbol iyi yönetilmezse, galatasaray'ın hayati çıkarları zedelenebilir. on milyonlarca euro harcanıp, iflas eşiğine gelinmiştir."

    "faal hakemlik döneminde galatasaray'ı defalarca yakan oğuz sarvan'ın, mhk başkanı olması kabul edilmemeliydi. sayın başkan hakemlerden şikayet ediyor ama sarvan sistematik olarak galatasaray futbol takımını sabote etmiştir."

    "gelelim arena'ya. sayın çelebi'nin yaptıklarını yadsıyamayız. sami yen'de son gün ağladık. arena bize o hissi vermiyor. bizim ali sami yen'i bırakmamız gerekiyordu..." sesi titriyor ve gözleri dolu şu an sayın yüksel'in. :(

    "sayın başbakan, belediye başkanı olduğundan beri mecidiyeköy'de olmamızı istemiyor. ali sami yen'i aldı bizden."
App Store'dan indirin Google Play'den alın