resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2635
    takıma kötü mü top oynatıyordu hagi? hayır. ama bence eksik bir şeyler vardı hep, o yüzden de bi türlü galip gelemiyorduk zaten. hagi'yi çok severiz ama şunu da kabul edelim ki "henüz" iyi bir teknik direktör değildir hagi ve gittiği hiç bir takımda başarılı olamamıştır teknik direktör olarak. sen bu takımı kötü durumda da olsa alıp ileriye götüremiyosan, aksine küme düşmeme hesabı yapacak kadar da vahim bir duruma düşmesinde az veya çok payın varsa mourinho olsan gönderilmen veya istifa etmen beklenen sonuç olur. ha yönetim olarak bir takıma sportif anlamda gelmiş geçmiş en kötü dönemini yaşatırsan sen de gidersin, orası ayrı.

    bir diğer mesele de tazminat meselesi... abi biz ne kadar duygusal, ne kadar anti-profesyonel bi milletiz ya! neymiş; hagi tazminatını almadan gitmeliymiş, tazminat alırsa adam değilmiş falan... ne saçmalıyosunuz abicim siz? kim ne derse desin, o zor durumda göreve gelmeyi kabul edip uğraştı didindi, bir şeyler yapmaya çalıştı, saçındaki aklar iki katına çıktı bizim yüzümüzden ve takım şu anda ne kadar kötü durumda olursa olsun sonuna kadar hakkıdır o para hagi'nin. sonuçta o da bu işten ekmek yiyor, hobi olarak yaptığı bir meslek değil bu. belli ki takım içinde, yönetimde dönen bazı dümenlere tabiri caizse ayar oldu ve bu yüzden istifa etmedi. yoksa hagi üç beş çapulcunun ağzına düşecek adam değil.

    sonuç olarak başarılı bir teknik direktör olduğunu düşünmesem de gitmesine üzüldüm. şu anda olduğu gibi hagi ve galatasaray isimlerinin ayrı ayrı yazılması içimi burkar benim.

    ama ne olursa olsun seni seviyoruz hagi, senin yerin değişmez bizde.

    i love you hagi
App Store'dan indirin Google Play'den alın