resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2596
    kadro kalitemiz kötü evet. lakin unuttuğumuz çok şeyler var arada. örneğin kimse bana 2001'deki galatasaray kadrosunun real madrid kadrosundan daha iyi olduğunu anlatamaz, efendime söyleyeyim fenerbahçe şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale çıkarken kadrosu inter'den, sevilla'dan daha mı kaliteliydi?

    ya da şöyle söyleyeyim, rijkaard'ın kalmasından yanaydım lakin geçen sezon rijkaard'ın kadrosu ligdeki hangi takımın kadrosundan daha kalitesizdi?

    olay sadece kalite değil. kalite de önemli bir etken ama çok önemli olan bir başka şey takım olabilmek. almanya'da fırtınalar estiren borussia dortmund'un kadrosu bayern münih'inki kadar kaliteli değil, ama sonuç ortada.

    ha şimdi diyeceksiniz ki, takım yapsın o zaman, teknik adam değil mi?

    ona bi şey diyemem, florya'da bulunmadım. ama sen de bulunmadın, sen de bi şey diyemezsin o yüzden. bence hakan balta gibi, barış özbek gibi dünyayı s.kine takmayan adamların olduğu yerde takım yapmak olanaksız. üstelik takımı sezon ortasında aldıysan.

    evet, çok kaliteli bi takımımız var. evet, karabük'ten, ibb'den daha kaliteliyiz. ama allah aşkına, şunu düşünmenizi istiyorum, baros dışında kalitesini sahaya yansıtan var mı? bir oyuncu formsuz olur, birkaç hafta dinlendirirsin, bütün takım formsuzsa, takım olamıyorsa, hep bir sorunlar zinciri varsa, hagi'nin suçu mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın