resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2593
    iddia ediyorum; içimizden herhangi birisi oldu ya galatasaray teknik direktörü olsa ve galatasaray'ı bu hale getirse bırakın kaç yıllık anlaşma yaptığını düşünmeyi, bırakın alacağı tazminatın kaç para olduğunu hesap etmeyi "insanların yüzüne nasıl bakıcam" diye düşünür olurdu.
    sebebini söyleyeyim mi?
    çünkü biz galatasaraylıyız.
    hagi ise* steaua bükreş'li...

    kadrosu yetersizmiş de bilmemneymiş de...

    karabükspor 10.,
    ibb 9.,
    manisaspor 8.,
    eskişehirspor 6.,
    ve biz 11.'yiz...

    bursa, antep, fener, trabzon, beşiktaş ve kayseriyi yazmadım belki kadro kalitemiz onlardan düşük diyebilirsiniz diye. ama allah aşkına bu takımın kadrosu karabük, ibb, manisa ve eskişehirden de mi kötü?

    hagi'nin arkasında durulan kadar hangi hocanın arkasında duruldu? sadece galatasaray için değil bana dünya futbol tarihinde bir teknik direktör gösterin ki takımın bütün vizyonunu ve hedeflerini yıktığı halde hala takımın başında durabilsin.

    "adnan polat'ı eleştirmeyip hagi'ye bu kadar yüklenmemeliyiz..." falan da demeyin bana.
    adnan polat birçok konuda hatalı olabilir, ki ben de kendisinin son dönemdeki yönetim anlayışının berbat olduğunu düşünüyorum, ama bir teknik direktörün başarısız olması yüzünden bir başkan en fazla "hagi'yi niye getirdin?" sorusu ile sorgulanabilir. haa peşinen söyleyeyim kendisinin durumunu rijkaard ile mukayese bile etmem. rijkaard karpaty maçı sonrası o insanı kahreden pozu ile* hatırlanırken, hagi misimovic'e s*ktir çeken tavrı ile akıllarda kalacak.

    sözün özü; hagi mevcut yetenekleri* göz önüne alındığında galatasaray'da en fazla scout olarak görev yapabilecek kapasiteye sahip bir futbol adamıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın