• 285
    kimsenin ''sadece ve sadece'' kendileri yüzünden takımın kötü durumda olduğunu ima etmediği üçlü. olay tamamiyle günümüz futbolunda bu 3 futbolcuyla oluşan bir orta saha kurgusunun tutmayacağının irdelenmesi. başkan, antrenör, taraftar yahut ''x'' faktörlerden dolayı bu 3 oyuncuyu defalarca sahada görüp, sonun nasıl olacağını bilmekten ötürü oluşan hissin dışa vurumu sadece..

    senin takımında ki orta saha oyuncuları, deyim yerindeyse o takımın beynidir ve takımın ön - arka bağlantısını sağlamakla yükümlüdür. kısacası olmazsa olmazdır. görevlerini yerine getiremezler ise, büyük oranda mesuliyet kendilerinindir. * bizim elimizde bulunan üçlü malesef sadece 1 lobu oluşturduğu için, her zaman bir şeyler eksik kalıyor kendileri sahada olduğu zaman. bu da ister antrenör, ister başkan, ister taraftar kaynaklı olmuş olsun, yine de onları ön plana çıkarıyor doğal olarak.

    başa sarmakta yarar var. sadece ve sadece tek suçlu bu üçlü gibisinden bir şey söylemiyor kimse kesinlikle. burayı ıskalamamak lazım! olay yalnızca orta saha gibi bir pozisyon için über yetersiz oluşları. bu da bam'ı ortaya çıkarıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın