resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2556
    belki de kendisi ile 5 yıllık bi kontrat daha imzalanmalı ve sonucunda kendisinin nasıl bir teknik adam olduğuna karar verilmeli. 5 yıl içerisinde hem kendisine vefa borcumuzu ödeyebilirz hem de ligin orta sıralarında da olsak istikrarlı bir takım kurmuş olabiliriz. sözlükte ibb'nin istikrarına laf söyleyebilecek kaç yazar var? neden biz de bir ibb kadar istikrarlı bir takım kuramayalım ki?
    hem seneye inanılmaz yetenekte adı sanı duyulmamış rumen ligi referanslı futbolcular da gelir. onların gelişimini ve potansiyeli üzerinden ne geyikler yaparız. ya valla şimdiden heyecanlandım...
    en çok da bu beş yılllık kontrat imzalanmasından sonra yaşayacağımız kaçınılmaz acaba "avrupa'ya gidebilecekmiyiz" heyecanını yaşamak istiyorum. offf çok züpüş bişey olcak!
    hele yıllarca türlü eziyet çeksek de hagi'yi göndermememiz sonucunda elde edeceğimiz muhtemel sportif facialardan sonra fenerli ve beşiktaşlı arkadaşların benimle dalga geçmesine müteakip "lan olum biz vefalı takımız! hagi bizim efsanemiz! hagi bizi isterse küme düşürsün biz hep hagi'nin arkasında olcaz!" diyerek onları zırıl zırıl ağlatmayı nasıl iple çekiyorum...
    nolur gitmesin hagi.
    sonuçta kendisi eskiden süper topçuydu falan...

    editli not: hem bence hagi ilk sene bu kadar meziyetsiz bi teknik direktör gibi bilerek gözüküyor. ama 2. bilemedin 3. sezonundan sonra birden "süprizzz!" diyerek aslında ne kadar morinyo bi adam olduğunu cümle aleme göstercek.

    kadere inanırım olacak olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın