resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2547
    anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum.

    sanki kendisine sadece 3 maç şans verildi ve bu 3 maç sonunda "hagi gitsin!" dedik...beyler adamın kurduğu takım ligde 17 maçta sadece 6 galibiyet 3 beraberlik 8 mağlubiyet, toplamda ise 23 maçta ise sadece 8 galibiyet alabilmiş. deplasmanda 12 maçta sadece 2 galibiyet elde edebilmiş.

    sanki kendisine beş para etmez bir kadro verildi de başarısız sonuçlar almasına sebep olundu... insua ve misimovic'i resmen harcamış, aldırdığı stancu'yu bölgesinde oynatmayarak harcıyor, devre arasında alınan yekta'yı hatır gönül oynatıyor ve kendi aldırdığı bir zapata gerçeği var. sözün özü; hagi takım kuramıyor.

    sanki taraftar başından beri arkasında değildi taraftar hep karşısında durdu, takımın ahengini bozdu... sırf fener maçında verilen taraftar desteği fener taraftarı tarafından fenerbahçe'ye verilse o gaz ile fenerbahçe 4 maç üst üste kazanır geçiniz efendim.

    hiç ajitasyon yapmaya gerek yok. hagi gitmeli!

    efsane diye bu takımın başına birisi geçirilmek zorunda mı? yada biz sırf efsanemiz diye onun başarısızlıklarına "eyvallah" demek zorundamıyız?
    lütfen artık kabul edin; yakın zamanda efsane diyerek tanımlayacağımız oyunculardan hiçbirisi****** galatasaray teknik direktörü olacak kapasiteye sahip değil. bazıları belki yıllar sonra tecrübe kazandıktan sonra bu makamı kaldırabilecek ama şimdi değil...

    lütfen kabul edelim; galatasaray hagi'nin eline oyuncak edilebilecek kadar küçük bir kulüp değil.

    not: evet söz konusu galatasaray olduğunda vefa benim için sadece istanbulda bir semt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın