resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2537
    her şey başında belliydi. sezon başında takım kötü giderken taraftarın tepkileri en fazla hagi ile yatıştırılabilirdi, öyle oldu. bir nevi duygularımız ile oynandı. asla hayır diyemeyeceğimiz, başarısız olsa bile istifaya çağırmayacağımız, onu galatasaray'da tekrar görmekten büyük mutluluk duyduğumuz hagi ikinci kez geldi takımın başına. çok şey bekledik, ummadığımız şeyler yaşadık. hagi'ye 'siktir git' diyebilecek kadar küstahlaşan taraftarlar bile gördük. ne yazık ki sorun sadece hagi'nin teknik direktörlüğü değildi fakat öyleymiş gibi fatura ona kesildi.

    hagi yine bize çok şey öğretip ayrılıyor. bir kere bile, galatasaray'daki başarılarından bahsetmedi. övünmedi. bizim zamanımızda şöyleydi böyledi demedi. demezdi. galatasaray'a karşılıksız bağlıydı. göreve çağrıldı, büyük bir aşkla yine galatasaray'a geldi, sonunu bildiği halde. kim kalmış ki takımın başında yıllarca. herkes bir yerden sonra görevi bırakmış, çoğu da kovulmuş. biliyordu ömrünün kısa olacağını, ama yardım etmek 'zorundaydı'.

    hagi bugün bize şunu öğretti: 'sevdiklerinin yardıma ihtiyacı varsa, elinden geldiğince çabala, sonucu değiştiremeyeceğini bilsen bile, yapman gerekeni yap.'

    ne büyüksün hagi !!
App Store'dan indirin Google Play'den alın