resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 885
    roportaji yalan ya da gercek, sadece haberi bile galatasaray'in neden bu durumda oldugunu cok iyi gosterdi. bizi bu duruma getiren bu zihniyettir. mehmet topal'a hala kazma diyenler falan var mesela. ama cogumuz severiz sanirim. gecen sezon ise gecmisteki performansina gore cok kotu oldugu bir gercek. tabi bunda sakatliklar da bir etkendi. akli avrupada falan dendi. biz begenmedigimiz o gecen sezon boyunca adam bedavaya oynadi. bunu insanlar idrak edemiyor sanirim. kotu ya da iyi, butun sezon bedavaya oynadi. bakin bedavaya oynadigi icin kotu oynadi demiyorum. bunu da yanlis anlamayin. sakatlik, yaninda mustafa sarp gibi birisyle birlikte oynatilmasi falan filan. bir futbolcunun performansi elbette duser, yukselir. olagan seyler bunlar. ama sirf transfer olabilmesi icin bak gideceksin ama hani su gecen sene bizim icin oynadin ya.. iste o paralardan vazgec demek ne arkadas? hani bayan elemanlara is vermek icin ya da terfi etmek icin zengin is sahipleri birliktelik teklif eder ya, benim gozumde bundan hicbir farki yoktur. yonetim, mehmet'i enayi yerine koydu ama birgun de kalkip bir sey demedi.

    basta da dedigim gibi roportaj dogrudur ya da yalandir. zaten dogru olsa bile carpitildigi kesin, ben okurken bile farkettim. ama helallik konusunda cok mutevazi konusmus. cunku son sezonki parasini almasi helallik degil hakkidir. eger gercekten maddi sikintimiz olmus olsa bile arkadas, kim oldugu onemli degil ama mehmet topal gibi birisine bu yapilmaz iste. alacagi atiyorum 1 milyon ise, 500 bin verelim, durumumuzu biliyorsun falan der insan. yani bunu bile soylerken ben olsam utanirim. ancak bizim yonetim oyle bir yuzsuz olmus ki... dikebildigini dikiyor.

    gecen sezon galatasaray'da yerli oyuncular arasinda sevdigim 3 oyuncu vardi. arda turan, mehmet topal ve sabri sarioglu. arda'yi sempatikliginden seviyordum, mehmet topal'i efendiliginden ve sabri'yi de safligindan. ama bu 3 oyuncuda sevdigim bir baska sey ise samimiyetleriydi. ne soyleseler, ne yapsalar samimiyetlerine inanirim. yaptiklari kotu bile olsa o an bunu galatasaray'in iyiligi icin yaptiklarindan emin olurdum. ve bu durum benim icin hala gecerli. sadece galatasaray degil ozel yasantilarinda da oyle. hicbir zaman art niyet aramam. maalesef artik mehmet topal yok. bu sezon sonu muhtemelen arda da gidecek ve sadece sabri kalacak. hatta sabri'nin bile yollanacagi falan soyleniyor, inanmiyorum ama bugun bir yerde okumustum. demek istedigim, degerlerimizi kaybediyoruz. degerlerini bilmiyoruz. galatasaray'in kisilere bagli olmadigini biliyorum ama giden oyuncularin, daha da onemlisi degerlerin yerini doldurabiliyor muyuz acaba? hakan sukur, hasan sas, mehmet topal... arda turan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın