aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 1578
    skor yorumcusu galatasaray taraftarları ve skor yorumcusu gssozluk taraftarının hunharca eleştirdiği adam. sonra aynı tipler gidip rıdvan'a telegol'e falan yorum yapıyor. yapmayın arkadaşım, bilmiyorsanızda yazmayın, çıldırtmayın adamı.

    adam mis gibi dmc. adam kaçırır mı, kaçırır yer gelirse. bütün sezonun yükünü sen oturup fenerbahçe maçına verirsen, bu maçtan sonra fiilen ligi bitiriyorsan kafada(başka bir hedefin var mı?), bütün sezonu geç, fener'i yenin yeter mantığınıa büründüysen sen kafada; bu adam hatada yapar arkadaşım, adam da kaçırır, golde yedirir.

    hayatınızda halı saha bile yapmadığınız o kadar belli ki, bu iş takım oyunu, takım total olarak düşerse herkes düşer. allah değil ki bu adam. 70 dakika alex'in esamesi okunmadı maçta. duydunuz mu adını? sonra kafayı çaktı ve maçı kaybettik. bu kadar. basit.

    ne hagi suçludur, ne başkası dedim dün gece. aynı şeyi söylüyorum, çok pis bir şekilde kaybettik ve olmadı. futbol bu işte. açık söyliyim en güzel futbollarımızdan birini oynadık dün gece, 2 kere geldiler 2 gol yedik. anlam yüklemeye gerek yok. hele bu adamı maçın suçlusu yapmaya gerek yok

    ha sizin için alex'i alalım isterseniz, daha mutlu olursunuz belki.

    şimdi başlığıma sabah kadar liseli yazın.

    edit. çok sinirliyim kusura bakmayın. aynı tipler elano, misimoviç, lincoln'de de bunu yaptı. bilmiyorsanız yorum yapmayın arkadaşım. sonra adamların asist ve gollerini buralara entry olarak girmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın