resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2465
    bu takım derbide harika oynadı gibi göstermeyi bırakın kardeşim, sahada kim futbol görmüş? sadece bireysel mücadele, fizik gücü vardı. sen utbol oynamayı öğretemiyosan bu takıma, sen başarısızsındır. bu kadar. hagi'de başarısızdır, hiçbir şekilde gelecek vaat etmemektedir ve gitmelidir. aklı ile duyguları arasında doğru seçim yapamadı. kendi duyguları öne geçti. bize asla yapamamamız gereken kontra atak futbolu oynattı ve ayhan'dan mustafa'dan vazgeçmedi. naptın hagi?

    ben bu takımdaki gelmiş geçmiş bütün futbolculardan daha çok hagi'yi sevdim. özel biri benim için. her zaman bağırırım "i love you hagi" diye. bağırırım ama bu gitmesi gerektiğini değiştirmez. git hagi, olmuyor, olmayacak sende biliyorsun...

    ben bir galatasaray teknik direktöründen şunu görmek isterdim. servet bilerek oynamıyor mu? ver yönetime rapor bu adam florya'ya girmeyecek. ya satarsınız ya da sözleşmesini fesh edersiniz. gönder amına koyim çok mu zor? yoksa bunu yapacak göt mü yok hiç birinde? anlayamıyorum. ha adnan polat sana posta mı koydu ben bu takımın başkanıyım olmaz diye, çeker gidersin kardeşim takımdan çok mu zor?

    bir de şunu anlamıyorum, aga sen galatasaray'sın. sen anadolu takımı değilsin. gol attıktan sonra geriye yaslanmak nedir allah aşkına? ya inter yapar anlarım adamlar italyan takımı savunmanın allahını yapar, yapsınlar. ama sen galatasaray'sın, genlerinde defans yapmak yok. hücum takımısın, ne diye kontra atak futbolu uygulatırsın? bugüne kadar hücum futbolu ile başarılı olduk bundan sonra da hücum futbolu ile başarılı oluruz.

    ha bide şimdi yeni teknik direktör isteyince " sanki yenisi gelince her şey değişçek" diyenler çoğalcak. bak güzel kardeşim bizde biliyoruz, bütün taşların yeniden değişmesini, artık millette adnan polat'a söyleyecek hal kalmadı. ne söyleyebilirsin artık? rezilleri oynuyor. başkanından teknik heyetine inanılmaz büyük değişimler gerekiyor ve her şeyin çok özenle seçilmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın